Modalitati de comanda:

www.marturiielegante.ro nu are magazin fizic, toate comenzile se fac online sau telefonic si sunt livrate prin curierat rapid.

Comanda TELEFONICA la urmatoarele numere de telefon:

Comanda ONLINE pe site prin formularul de comanda

Comanda pe MAIL: office@marturiielegante.ro cu urmatoarele date:

Nume si Prenume
Telefon
Adresa de livrare
Codul sau denumirea produsului
Numarul de bucati
Textul care doriti sa fie tiparit (in cazul in care doriti personalizare)
Culoarea textului
Culoarea funditei si textura (satin/organza)

Dupa plasarea comenzii va vom suna pentru confirmare sau va trimitem mail. Va rugam sa fiti foarte atenti cand faceti comanda, iar daca aveti nelamuriri sau daca considerati ca nu gasiti toate detaliile legate de produs pe site nu ezitati sa ne intrebati.

Confirmarea machetei grafice (in cazul meniurilor, ori a plicurilor de bani)

Dupa primirea comenzii, in maximum 24 ore veti primi pe mail macheta grafica cu aranjarea textului in pagina, exceptie fiind perioadele in care programul nostru este foarte incarcat si termenul se poate prelungi.Dupa confirmarea bunului de tipar printr-un reply la mail-ul cu macheta pe care o primiti, produsele vor intra in procesul de tiparire, iar responsabilitatea asupra corectitudinii textului va apartine in totalitate.

Termenul de realizare a comenzii 

In cazul produselor ce nu necesita machete grafica (marturii, accesorii, trusouri, lumanari) termenul de livrare este de 3-4 zile lucratoare.
In cazul produselor ce necesita machete grafica termenul de livrare este de 4-5 zile lucratoare. Dupa ce ne dati bunul de tipar asupra machetei grafice comanda va fi expediata in 2-3 zile lucratoare.

Livrarea comenzii (Plata se face RAMBURS la primirea coletului)

Transportul este GRATUIT pentru comenzile ce depasesc suma de 400 lei.

Costurile de transport pentru comenzile sub 400 lei sunt urmatoarele:

Livrarea prin curierat (24-48 ore) costa 19 lei in orice localitate din Romania.

TERMENI SI CONDITII

Comanda minima pentru marturii, cruciulite de botez, plicuri de bani si meniuri este de 20 bucati, atat pentru nunta cat si pentru botez.
Preturile afisate pe site includ TVA.
Pretul pentru tiparirea plicurilor de bani si meniurilor este de 0.50 bani, exceptie fac produsele cu tiparirea gratuita.

Comenzile ce trebuie onorate in aceeasi saptamana (evenimentul fiind in weekend) se primesc luni sau marti, cel mai tarziu, pentru a avea garantia livrarii produselor.

Toate marturiile de pe site se folosesc in scop decorativ. Nu oferim certificat de conformitate pentru marturiile cu miere, cafea, lavanda.

Textul pentru tiparire plicurilor de bani poate fi unul de pe site-ul nostru ori unul ales de dumneavoastra, pretul ramane acelasi.

Prin confirmarea comenzii clientul se obliga sa plateasca si taxele optionale pentru personalizarea produsului pentru care a optat.

Dupa comanda, in termen de 24 ore veti primi pe mail macheta grafica cu aranjarea textului in pagina sub forma unui document pdf sau jpg. Dupa ce verificati corectitudinea textului de pe macheta, aveti obligatia sa raspundeti prin email sa sesizati eventuale greseli sau daca doriti sa faceti modificari asupra textului. Dupa efectuarea modificarilor solicitate veti primi din nou macheta pe mail pentru a da bunul de tipar. Daca macheta primita este buna de tipar trebuie sa ne dati un mail si sa ne spuneti ca este BUN DE TIPAR.
Dupa confirmarea machetei prin Bun de Tipar va asumati responsabilitatea asupra corectitudinii textului care va fi tiparit pe invitatie sau alt produs comandat.

Dupa primirea bunului de tipar comanda dumneavoastra se va expedia in 2-3 zile lucratoare.

Exista posibilitatea sa fie mici diferente de culoare intre nuanta pe care o vedeti pe calculator si cea care va fi efectiv pe produs.

Plata comenzii se face la ramburs, la curier in momentul in care primiti coletul.
Se perce AVANS de 50%  pentru comenzi care depasesc 500 lei. Restul de plata se va face ramburs la primirea coletului.

Taxele de transport sunt suportate de client.

Va garantam confidentialitatea datelor personale furnizate prin formularul de comanda. Datele vor fi folosite doar in scopul efectuarii comenzii si expedierii coletului.

Retur produse:

Produsele personalizate pe site-ul www.marturiielegante.ro se face in urmatoarele conditii:

-produsele nu corespund imaginii sau descrierii

-neconcordanta intre bunul de tipar si textul tiparit pe produsul primit

-defecte din fabrica

Produsele personalizate nu se returneaza in urmatoarele conditii:

-produsele personalizate cu datele clientului, care nu mai pot fi utilizate

-produsele realizate dupa descrierea si indicatiile clientului

  • Important: returul produselor se face exclusiv prin curierat rapid si costul tranportului este achitat integral de cumparator.Procesul de retur se face exclusiv de cumparator (clientul va comanda curierul pentru ridicarea coletului pregatit pentru retur si va achita contravaloarea transportului).
  • restituirea contravalorii returului se va face prin transfer bancar in maximum 14 zile lucratoare si doar dupa primirea coletului.

IMPORTANT

Dupa ce va dati acordul in scris ca textul este BUN DE TIPAR si acesta are greseli responsabilitatea acestora va apartine in totalitate, firma noastra nu se va face raspunzatoare pentru aceste erori. Pentru a evita aceste neplaceri rugamintea noastra este sa cititi cu mare atentie tot textul inainte de a va da bunul de tipar.

STOCURILE SUNT LIMITATE:
Firma noastra nu va poate garanta ca toate produsele afisate pe site sunt disponibile in stoc. In situatia in care stocul se epuizeaza si nu va putem onora comanda va vom anunta in cel mai scurt timp.

IMPORTANT:
Pot exista diferente de culoare intre pozele de pe site si produsele fizice in functie de rezolutia fiecarui dispozitiv pe care priviti produsele si de modul RGB si CMYK.

In momentul in care clientul da bunul de tipar pentru tiparirea machetei isi exprima implicit acordul asupra termenilor si conditiilor site-ului www.marturiielegante.ro.